Produkter Produkter Lista Lista Kassan Kassan
eställning:
 
Beställningen av varorna gör Du i vår webbutik. Vid beställning fyller Du i Dina kunduppgifter.
Genom detta godkänner Du att uppgifterna registreras i vårt interna kundregister. Det innefattar bara uppgifter om namn, e-postadress adress, telefonnummer och varor Du köpt. Uppgifter som rör Din ekonomi, kontokortsinformation osv sköts krypterat av Klarna,Handelsbanken, Payson eller PayPal och är inte synliga för oss på tant&farbror. Vi får bara reda på om ditt köp godkänts eller inte. Vi följer givetvis riktlinjerna i PUL och Dina uppgifter lämnas aldrig ut till tredje part. Du får inga reklammail ifrån oss.
 
När Du är nöjd och har lagt till det Du vill ha klickar Du på  "Din kundvagn" för att komma till kassanFyll i  "leverans med DHL eller posten" om detta inte är förkryssat. Därefter fyller Du i vilket betalsätt Du önskar använda Dig av.
Alla priser är angivna i SEK, med moms inräknad
.
Alla beställningar skickas fraktfritt inom Sverige oavsett ordersumma.

När vi har registrerat Din beställning skickas en automatisk orderbekräftelse till den email som Du angett. Om Du inte har fått någon orderbekräftelse ber vi Dig kontakta Kundtjänst på mail  info@tantochfarbror.se  för att kontrollera att beställningen är registrerad.

Betalningsalternativ:
Vi använder oss av Klarna, Payson direktbetalning via Handelsbanken, Swedbank, SEB och Nordea; Payson faktura, Handelsbanken delbetalning samt PayPal och postförskott.


Betalning med Payson:
Betalning sker enkelt och säkert med Payson. Även om du inte har ett Paysonkonto sedan tidigare kan du snabbt göra transaktionen via Payson. Payson samarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar. Inga extra kostnader tillkommer. Betalar Du via Payson faktura tillkommer dock en kostnad på 25:- men Du har då 14 dagar på Dig att betala fakturan efter det att Du fått hem Din beställning.

Payson håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel. All trafik krypteras genom SSL 128 bitar och alla kortöverföringar bygger på bankernas så kallade 3D-secure teknik.Payson startade 2004 i Sverige och över en miljon personer har använt Payson som är en välkänd betallösning på internet. 
Läs mer om Payson här: www.payson.se

Klarna:
Betala enkelt med Klarna på ett tryggt sätt utan att lämna ut känsliga uppgifter. Väljer Du fakturabetalning har Du 14 dagar på Dig att godkänna och betala fakturan och Du kan enkelt samla Dina fakturor från olika webbutiker på ett och samma ställe. Även möjlighet till delbetalning--välj det som passar Dig bäst!


Betalning med postförskott:
 
Beställ den vara Du önskar, skriv i namn,adress samt övriga adressuppgifter. Du behöver inte lämna några kontouppgifter eller annan personlig information.  Du får sedan en avisering när varan finns att hämta på Ditt lokala postkontor och betalar när Du hämtar ut den. Kostnad 50:- tillkommer när Du väljer detta betalningsalternativ för att täcka Postens avgift. Observera dock att vi fakturerar Dig kostnaden för frakten samt en faktureringsavgift a´30:- om Du mot förmodan inte hämtar ut Ditt paket på posten.


Delbetalning med Handelsbanken Finans:
Genom vårt samarbete med Handelsbanken Finans kan du delbetala dina köp, stora som små. Du väljer själv det köputrymme som passar ditt totala inköpsbelopp bäst upp till 80 000 kr. Ditt köputrymme läggs upp på ett konto hos Handelsbanken Finans. 
I kassan väljer du betalningsalternativet delbetalning och hur många månader du vill dela upp betalningen på. När du sedan bekräftar ditt köp och din ansökan om delbetalning, gör Handelsbanken Finans en sedvanlig kreditprövning. Du får besked direkt om din ansökan har godkänts, därefter slutför du köpet. Du kan när som helst välja att slutbetala utan extra kostnad. 
Har du en gång delbetalat en vara hos Handelsbanken Finans kan du använda dig av samma konto och behöver inte genomgå en ny kreditprövning. Är ditt köputrymme för litet ansöker du enkelt om en höjning – du får svar direkt. Frakt och leverans:
Vi har som målsättning att Ditt paket ska skickas senast dagen efter beställningen är gjord och betalningen registrerats. Med reservation för tillfällig slutförsäljning, men vi gör vårt bästa för att Du ska ha Din vara så snabbt som möjligt! 
 
Önskar Du hellre hämta Din vara i butiken eller helt enkelt titta på varorna, kontaktar Du kundtjänst via mail info@tantochfarbror.se  eller telefon 070 56 01 522 för överenskommelse om tidpunkt. Ordinarie öppettider i butiken torsdagar 18-20 om inget annat anges på Kundtjänstsidan. Vill Du komma på annan tid som passar Dig bättre ringer Du 070 56 01 522 för överenskommelse om tidpunkt!
Adress: Repslagaregatan 10, 521 42 Falköping. GPS-koordinater: Lat. 58,1588194, Long. 13,5557428 

Ej utlöst försändelse:
Vid ej utlöst försändelse debiteras frakten tur och retur. En faktureringsavgift á 30 kr tillkommer.

Retur-rätt:
Du har alltid 14 dagars öppet köp och väljer själv om Du vill ha pengarna tillbaka, byta till annan vara eller få ett tillgodohavande utan att behöva tala om varför. Under december förlänger vi returtiden till 15 januari 2014 eftersom det är jultider! 
Innan du skickar tillbaka en vara vill vi dock att Du kontaktar Kundtjänst på mailadress info@tantochfarbror.se för information om hur Du ska gå tillväga med returen. Annars kan vi inte ta ansvar för eventuellt försvunna returförsändelser. Vi förutsätter att varan är oanvänd, att tags och lappar sitter kvar och att varan är i samma skick som den var när Du fick den. Returkostnaden betalas av Dig som kund. Returportot brukar kosta mellan 50-150kr beroende på leveranssätt. Vi 
följer Konsumentverkets riktlinjer när det gäller distanshandel. 

Information om ångerrätt:
Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har Du som konsument rätt att frånträda avtalet genom att meddela oss detta inom 14 dagar från mottagandet av varan. 


Vi är certifierade av Rådet för e-handelscertifiering i Sverige vilket borgar för att Du som konsument kan känna Dig trygg när Du handlar hos oss. Rådet är en oberoende förening som ser till att gällande lagar och förordningar avseende distanshandel och konsumentköplagar efterföljs av företagen som fått rätt efter prövning och stickprovskontroller att visa denna symbol på sin sajt.

Rådet för e-handelscertifiering i Sverige :
Arbetar för en positiv utveckling och säker e handel på Internet 
Skyddar Internetanvändare och e-handelskonsumenter 
Prövar, certifierar och följer upp internetbutiker.

Ställ muspekaren på den gröna symbolen på vänstersidan i marginalen så får Du mera information!Företagsinformation hos Bolagsverket:

TANT OCH FARBROR VÄSKOR
Repslagaregatan 10
52142 Falköping
tel 070 56 01 522
Företaget innehar F-Skattesedel